• Masajul te ajuta sa ai o piele tonifiata cu riduri mai putin vizibile

    Tensiunile acumulate in timp duc la formarea ridurilor si a liniilor inestetice, care grabesc procesul de imbatranire al pielii. Pentru a combate aceasta problema este recomandat sa faci un masaj facial, capabil de rezultate vizibile si imediate.

  • Beneficiile masajului facial

    Masajul facial este cea mai importanta operatie cosmetica, pentru ca este un proces complex care actioneaza nu numai la nivelul pielii (vase sanguine, limfatice, musculatura), ci si in profunzimea organismului. Efectuat corespunzator, are ca finalitate starea generala de bine, dar si o piele tonica, relaxata, pregatita sa faca fata radicalilor liberi ori agresiunilor zilnice.

De ce este important masajul facial

Masajul facial are un rol esential pentru a mentine elasticitatea pielii.

Ridurile, tenul lipsit de prospetime si uscat, dar si diversele probleme dermatologice care apar pe fata sunt cauzate in special de stres si de factorii de mediu inconjurator. Orice femeie stie ca tenul sau are nevoie de ingrijire speciala iarna cand gerul si vantul usuca foarte tare tenul si de o alta abordare atunci cand vremea se incalzeste in timpul verii. Insa, mai exista un lucru de care uitam si care ne revigoreaza tenul, si anume masajul facial. Fie ca il faci acasa sau la un salon cu ajutorul unor ingrediente intens hidratante, acest tip de masaj are un rol benefic pentru piele si nu trebuie omis din ritualul nostru de ingrijire.